22 Mayıs 2008 Perşembe

Tek Türkiye Pikniği Kaynaştırdı


Büyükşehir Belediyesi ve Aktif Sanayici ve İşadamları Derneği'nin düzenlediği 'Tek Türkiye Pikniği', Sille'de yoğun katılımla gerçekleştirildi.
Samanyolu TV'de yayınlanan ve çekimleri Konya'nın sille ve Tatköy mahallelerinde devam eden Tek Türkiye dizisi oyuncuları ile yüzlerce davetlinin katıldığı piknik öncesi konuşan dizinin yapımcısı Salih Asan, dizide Türkiye'nin yıllardır kanayan yaralarına parmak basıldığını belirterek, ''Dağa çıkma düşüncesinde olan bir gencimizi bu düşüncesinden vazgeçirebilirlersek üzerimize düşeni yapmış olacağız'' dedi.




Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek de Tek Türkiye dizisinin milli birlik ve beraberliğe katkı yaptığını kaydederek, dizinin Konya'da çekilmesinin Konya adına önemli olduğunu ifade etti.

'Sanatın sanat için mi yoksa insan için mi?' olduğu konusunun hep tartışıldığını belirten Başkan Akyürek, ''Tek Türkiye dizisinde sanat Türkiye için yapılıyor. Çünkü başka Türkiye yok. Dizide emeği geçenleri tebrik ediyor, başarılar diliyorum'' dedi.
Konuşmaların ardından Abdullah Aymaz İlköğretim Okulu öğrencilerinin oluşturduğu mehter takımı mini bir gösteri yaptı. Daha sonra dizi oyuncuları vatandaşlarla sohbet ederken, Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, dizi oyuncularına çeşitli armağanlar verdi.


Hiç yorum yok: